Приказки за моя град
Докладвай

Приказки за моя град

Спас Кътев е роден в град Перущица. Завършил е СУ "Св. Климент Охридски" - I специалност Българска филология и II - История и философия. Работил е като художник и като специалист в МВнР - отдел "Комуникация и информация".

Бил е на задгранична работа в посолствата на България в Бейрут - Ливан, Буенос Айрес - Аржентина и Генералното консулство на България в Солун - Гърция. Като специалист е командирован в много от страните, в които България има дипломатически представителства.

Пише поезия и проза - разкази и новели, със сюжети главно от преживявания, негови, на негови близки и на прочетени в пресата случки и събития.

Нищо в произведенията му не е измислено. Променяни са само някои имена и места на действието, за да станат историите по-общозначими.

Други издания от същия автор:

"Ежедневие" - сборник с разкази

"Ще дойда пак" - стихове

"Ежедневие" - сборник с разкази

Виж повече...
Откъс В желани

Станете член на единствената в България електронна библиотека с авторски права. Срещу месечен абонамент от 9.99 лв. вие може да четете всяка една книга, качена в нея. Първите 7 дни са ви безплатни. Може да четете от всякакво устройство онлайн, нявсякъде и по всяко време.

С всеки абонамент вие лично подпомагате българските автори и българската литература.

Приятно четене!

Най-купувани

Най-обсъждани