Вкусът на магията
-15 %
Докладвай

Скъпи фенове на вълшебното, в ръцете си държите дълго чакана от българските читатели магична история с изненадващи обрати и вълшебен привкус, която ще ви поведе с омагьосващо напрежение до самия й край.

Това е вълнуващо фентъзи с мистични създания, героични приключения, напрегнати премеджия, неочаквани метаморфози, люти битки, солени открития, сладки спомени, горчиви истини и пиперливи лъжи. Ако се оставите да ви водят и се вгледате в тях, вие със сигурност ще се разпознаете сред нейните герои - вещи магьосници, славни воини и красиви вълшебни същества! И дълго ще помните това магическо преживяване!

Бърза магическа рецепта за призоваване
(подходяща за предястие)

Внимание! Рецептата не се препоръчва да се прави на гладно – предизвиква странични ефекти у призованите като подут корем, газове или вълчи апетит.
Продукти: нокти от бухал, пъдпъдъчи жълтък на прах, запарка от царевична коса – не са ви нужни. При къса памет – осигурете си къде и с какво да записвате.
Предпазни мерки: каквито и да вземете – никога няма да са достатъчни. Призованите изненадват. Ако не успеят и ги цапнете преди те вас – отзовете ги обратно възможно най-бързо! (Рецептата за отзоваване е в процес на обработка.)
Начин на приготвяне: Избирате произволно съгласни и гласни от азбуката. Ако това ви затруднява – вземете готова дума, за предпочитане име, и използвайте комбинацията от букви. Съберете всички съгласни – навярно ще получите нещо като КНСРЛД, и до тях залепете всички гласни – примерно ЪЕАА.
Сега произнесете слято всички съставки – КНСРЛДЪЕАА.
Омесвате ги отново до ДЪРСАНКЕЛА.
Втасва до готовност като ЛАКЕНСАДЪР.
Опичате с умерено висок глас: ЛАКЕНСАДЪР.
Призовахте не много високо човече, с лек говорен дефект, японска жилка в рода си и фучащ характер. А, и има навика да напада в гръб!
Ако не вярвате – призовете го и ще видите! Само се пазете.

Ето така се появяваха героите в тази книга. Призовавах ги и ги оставях да видя какви ще ги свършат. Записвах пътя им, срещите им, а понякога ги тиках натам, откъдето неистово бягаха. Аз бях мрежата, от която героите не можеха да се измъкнат. Те бяха тези, които ме водеха, за да я изплета.
 

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786192202132
13.58 лв
15.98 лв
ISBN: 9786192202163
13.58 лв
15.98 лв
epub

Най-купувани

Препоръчано

Най-обсъждани