Архипелаг Ню Йорк
-15 %
Докладвай

От Най-успелият българин в Холивуд. Дясната ръка на Земекис!
Приключенско постапокалиптично четиво за малки и големи (нещо средно м/у "Игрите на глада" и "Воден свят"). С 23 великолепни цветни илюстрации.

Книжния трейлър може да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=l38hlZM1A-c

"Колкото по-млад посегнете към тази книга, толкова за за по-дълго ще ви държи! Аз лично нямам търпение за продължението..."

Любен Дилов-син

 

Рево от блога Книжен Петър:

"Историята е с дестинация Ню Йорк. Мегаполисът е сполетян от потоп, а наоколо върлува смъртоносен вирус. Годината вече е 0055-а, т.е. летоброенето е започнало с настъпването на нова ера – постапокалиптична ера, дала началото на нов ред, в който най-хитрите и прозорливи са завзели властта и остатъците от един потънал технологичен свят. Над водата са останали само върховете на небостъргачите, част от които се обитават от властниците в лукс и без сериозни лишения. Това доволство се дължи на Гмуркачите, които тършуват всекидневно из потъналите под вода изгубени предмети на цивилизацията и доставят „улова“ на господарите си. Останалите оцелели са наблъскани в най-неприветливите и рушащи се сгради, без възможност да избират съдбата си. Единствената възможност за издигане са първите три места в едно своеобразно изпитание за умения. Най-прозорливите и можещи имат шанса да останат живи по-дълго от определеното им време. Флин и Тони също се борят с мизерията, заедно с привлекателната Мадисън, която пък е привлякла сина на водача, който в един момент ще наследи баща си. Разбира се, насред опустошението и трагедиите се промъква романтична нишка, която превръща Флин от обикновен младеж в устремен към правдата герой.

   Предвид неголемия обем на книгата, действието тече бързо и успя да ми задържи вниманието до самия край. Някои подробности в сюжета ми се сториха нелогични, но съм срещал такива и в други романи, предназначени за по-младата аудитория. Всъщност се запалих доста и ще изчакам евентуалното продължение, за което се намеква в края. Има още какво да се желае и нямам против в един момент историята да стане по-епична." - https://knijenpetar.wordpress.com/2019/03/30/arhipelag-nyu-york-vladimir-todorov/

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786192201463
16.98 лв
19.98 лв
ISBN: 9786192201524
16.98 лв
19.98 лв
epub

Най-обсъждани