Наследството на свети Киприан
-15 %
Докладвай

Наследството на свети Киприан

Чети в библиотеката

Вярвам, че пътят към духовното е част от житейския път на всеки от нас, независимо дали го съзнаваме или не. Всеки от нас е имал моменти, когато е усещал връзката и единението си с небето и земята, с природата и с ритъма на Вселената.

Тази книга ще ни потопи в превратностите и изпитанията на живота и в мъдростта на духовното познание. Приключения и премеждия, загадки и размисли, малко мистика и малко романтика. Пътят към духовното може да изглежда и така, стига да сме готови за него и да си позволим да го изживеем.

Други книги от същия автор:

"Вавилонските мъдреци"

"Истории от градините на Едем"

"Мистерии и загадки в пещерата Прохория"

Няколко думи за автора:

Весела Василия (Весела Йотова Генова) е родена на 2 декември 1956 г. във Враца. Завършила е Езиковата гимназия с преподаване на френски език в родния си град и Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Работила е в Научноизследователския институт по криминалистика и криминология в София. Доктор е по икономика. Автор е на редица монографии и статии от областта на криминологията, публичната администрация, административното и полицейското право. Писането на художествена литература чувства и определя като свое призвание. Интересува се от йога и рейки. Владее френски, английски и руски език.
Обича пътешествията, природата, красивите неща, книгите, рисуването и изкуството въобще.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786192202323
12.75 лв
15.00 лв
ISBN: 9786192202378
12.75 лв
15.00 лв
epub

Най-купувани

Препоръчано

Най-обсъждани