Комплект  "Задругата"
Промоция

Комплект "Задругата"

Поръчайте сега трите книги от поредицата на Добри Божилов: "Задругата", "Заветът" и "Сказанието" с 30% отстъпка от коричната цена.

*Промоцията е валидна до 31.12.2023 г. или до изчерпване на количествата.

Комплект "Огън и злато"
Промоция

Комплект "Огън и злато"

„Типично за жанра Габриела успешно и майсторски вплита е едно истина и действителност, реалност и фантазия, естествено и свръхестествено. Географските измерения не познават граници: в романа съжителстват реални места, градове и държави – сега или в миналото, редом до измислени територии“ – Юлиян Атанасов

„Онази, която бе прокълната от раждането си, ще доведе черните дни.

Ще отключи злото и ще го пусне на свобода. Ще пирува с Принца на мрака от душите на невинните. Онази, която бе прокълната от раждането си, ще доведе злото на земята и ще погуби всички.

Онази, която бе благословена още с раждането си, ще ги озари със своя лъч светлина, ще ги излекува. Злото не ще възтържествува. Неправедните ще бъдат съдени, а вярващите – възнесени“.

„Предсказанието“ е първата част от фентъзи поредицата „Огън и злато“, a „Принцът на мрака" е нейното шеметно продължение. Зарадвайте себе си или ваш близък с комплект от двете книги на специална цена от 28,90 лв. Промоцията е валидна до 01.01.2024 или до изчерпване на количествата.

Комплект "5 книги от Добри Божилов"
Промоция

Комплект "5 книги от Добри Божилов"

Обичате историята и приключенията, зарадвайте себе си или ваш близък с комплект от петте бестселър романа на Добри Божилов - "Задругата", "Заветът", "Сказанието", "Девети" и "Селфи" на специална цена от 69,00 лв. (спестявате 28,90 лв. от стойността на книгите).

*Промоцията е валидна до 31.12.2023 г. или до изчерпване на количествата.

Голямото Коледно четене с Лексикон!
Промоция

Голямото Коледно четене с Лексикон!

Лексикон Ви пожелава Весели празници с избрани заглавия на промо цена от 5,00лв. Над 40 заглавия от различни жанрове. Промоцията е валидна до 31.12.2023 г. или до изчерпване на количествата. Доставката е безплатна за поръчки над 50,00 лв.