Моят път. От Рейки до ЩИТ
-15 %
Докладвай

Моят път. От Рейки до ЩИТ


Много искрено и откровено Катя споделя в книгата трудностите и грешките, които е срещнала с Рейки и те са изключително ценен опит за всички, които започват да практикуват тази система.

Наистина уникални са преживяванията и размислите на Катя, които изпитва при получаване на нови видове и системи за боравене с Космическата енергия. Така тя стига до системите „Пранава“ и „Щит“, който черпи от вечното знание на вселенския разум, за да помага на нуждаещи се и да ги предава на търсещите.

Книгата на Катя Стоянова ни потопява в невероятния свят на космическите и духовните енергии и е принос във възприемането на идващото ново време на все по-развити и невероятни до вчера технологии и на все по-възвишено и светло духовно разбиране на света и на самите нас. Затова ще е полезна и за тези, които нямат определен интерес към Рейки, а са търсещи светлина и знание умове и души. – Наско Атанасов, журналист

 

Вероятно не е случайно, че Съдбата ме срещна с Катя и раждането на Българския Рейки център от самото му откриване до днес, и като човек, и като журналист.

Нямаха край нашите ТВ Рейки репортажи по БНТ. Нямат край и случаите, в които когато имам проблем, се обаждам да ми помагат – и то дистанционно. А колко много рейки терапевти и учители са изкласили при Гранд Мастер Екатерина Стоянова, колко общи енергийни сеанси с колеги и приятели от цял свят. България е на Рейки картата на света.

Рейки енергията е жизнената кауза на Катя. А рейки сагата й ни повежда на едно неповторимо духовно пътуване по Пътя ни към истината – Пътя на познанието. И както гласи една древноиндийска мъдрост: „Вселената се осветява от Слънцето, а човекът – от Знанието“. – Даниела Кънева, журналист

 

Гранд мастер Екатерина Стоянова спонсорира първия ми в България семинар по метода „Чи-сура интеграция“ и ме кани в своя Рейки център всеки път, когато идвам в София.

Едно от нейните най-впечатляващи умения е способността й да успокоява ума и сърцето си… Това може да се усети както от практикуващия мастер , така и от хората, които получават необходимото за трансформиране на болката и травмата. Тя притежава също уникалната способност да комбинира различни лечебни енергии и да ги включва в индивидуални сеанси.

Тя е не само голям Рейки мастер, тя е и един от най-щедрите хора, които познавам. Получилите инициация от Гранд мастер Екатерина Стоянова имат голямото щастие да се обучават при един наистина надарен учител.

За мен е истинско щастие, че тя е както мой наставник, така и приятел.“ – С Любов и Светлина, Мастер Тимоти Дьнфи

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 978-619-91380-4-5
12.75 лв
15.00 лв
ISBN: ISBN
15.30 лв
18.00 лв

Най-купувани

Най-обсъждани