Приказки от света на мотовете – „Принцеса Пагу не може да заспи“
Докладвай

Приказки от света на мотовете – „Принцеса Пагу не може да заспи“


Нов тираж с нов дизайн и корекции по текста на книгите от поредицата „Приказки от света на мотовете“. След две години, в които книгите бяха изчерпани и заради многобройните запитвания, мотовете за по-малките деца (подходящи за възраст 3 ) отново са тук!

Един ден обаче принцеса Пагу, типично по детски, тръгна да се скита из къщата на хората, в чийто гардероб живееха. Тя вече добре познаваше дома, неведнъж го беше преброждала надлъж и шир. Този ден обаче не знаеше, че момиченцето на семейство Усмивкови – малката Радост, си беше намерила котенце на улицата. Много се помолила на мама и татко да го задържат и те й позволили. Та нашата малка Пагу не знаеше, че в добре познатия й дом, където за хората тя била абсолютно невидима, имаше нов гост – малкото игриво коте Писи, което, както всички останали животни, можеше да вижда всички мотчета…

Радостина Николова е автор на поредицата „Приключенията на мотовете“, самостоятелната „Моите красиви рога“ и картинната книга „Кико без крила“. Радостина е трикратен носител на наградата „Бисерче вълшебно“, която се връчва след гласуване на деца в цяла България.

През последните месеци тя отбеляза и голям международен успех, след като стана ясно, че от книгите от поредицата „Приключенията на мотовете“ са продадени над 50000 екземпляра в Китай.

Завършила е английска филология и творческо писане в Софийския университет

Виж повече...
Откъс В желани

Няма налични издания

Най-купувани

Най-обсъждани