Предците I
-15 %
Докладвай

Скъпи читатели, държите в ръце моя нов фантастичен епос, където планетарни катаклизми, загиващи цивилизации, разтърсващи емоции, екзотични приключения, шеметни обрати и гореща еротика Ви грабват още от началните страници на всеки един от романите. Да тръгнем по трънливия път на нашите човешки летописи. Нека отметнем булото на хилядолетията, да проследим генезиса на всичко. Тук и сега!
         Ето, тъмната сянка на призрачната Луна се спуска над древната Гея. Не, не се заблуждавайте! Това не е естествен спътник, а мрачен планетоид, управляван от чужд враждебен разум, жаден за светлата енергия на този чуден свят. Скритата в недрата му древна култура атакува устоите на синята, къпана в живот планета. Цивилизациите на Рептили и Атланти се срещат в директен сблъсък. Вижте, приятели, как принудени от обстоятелствата част от оцелелите Атланти напускат злощастната родна планета. Тук като пълновластни господари се натрапват, със силата на агресия и разруха, стародавните Анунаки, орионската цивилизация, включила в състава на могъщата си империя стотици други покорени с бруталност планети.

В генетичните си лаборатории, ползвайки първичния биоматериал на Гея и осакатени до неузнаваемост гени от бедстващата раса на Атлантите, гущерите създават няколко не особено удачни човекоподобни раси. Тези раси са им  жизнено необходими при добива на полезните изкопаеми от завладения свят. Ползват ги и като генератори на духовна енергия. Благодарение на рептилската иновативна дейност в тази сфера гноми, тролове, джуджета, йети, амфибии, вампири, елфи, хора, върколаци и различни по вид хибриди започват да бродят съвместно по земята и да воюват едни с други за оцеляване си. Земята натежава от кръв и злочестия.

Така, съвсем умишлено се раждат безпощадните времена на междурасови битки, боричкания за власт, територия и надмощие между видовете, подклаждани охотно от техните владетели и създатели, пришълците. Целта е перфектно постигната! Генерира се в огромен мащаб точно търсеното изобилие от енергията на дивашка ярост, злоба, болка, смърт и отчаяние, които да захранват прегладнелите агресори от системата на Орион и техните  съюзници, Драконианците.

Древната Гея се превръща в убежище на низки същности, които свалят енерго-вибрационно й поле. Минават неизброимо число години в гибелни борби за господство между всички тези, най-общо хуманоидни раси. Някои от тях биват изтребени напълно. Но други успяват да мутират и да се съхранят, макар и частично, в непристъпни укрития дълбоко под повърхността.

…И така пътешествието започва. Нека го извървим заедно. Какво предстои, моля, разберете сами..

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: ISBN
11.04 лв
12.99 лв
epub

Най-купувани

Препоръчано

Най-обсъждани