Mукс отвръща на удара
-15 %
Докладвай

Mукс отвръща на удара


"И един мод надничаше тайно през процепа на коша за пране... Само това им трябваше сега на мотовете... Досадните им братовчеди да се наместят в идилията на цветното им ежедневие!”

Ама, не знаете ли! Модовете са пълната противоположност на чистите и шарени мотчета. Те живеят в коша с мръсното пране, мързеливи са и много миризливи! И точно сега, когато в Мотилия цари прекрасна хармония, лошият мод Мрън и армията му са на път да преобърнат всичко с главата надолу. Дали Мукс и верните му другари ще успеят да му се противопоставят или това ще е краят на пъстрия живот и на любимите ни мотчета?

Радостина Николова е автор на поредицата „Приключенията на мотовете“, самостоятелната „Моите красиви рога“ и картинната книга „Кико без крила“. Радостина е трикратен носител на наградата „Бисерче вълшебно“, която се връчва след гласуване на деца в цяла България.

През последните месеци тя отбеляза и голям международен успех, след като стана ясно, че от книгите от поредицата „Приключенията на мотовете“ са продадени над 50000 екземпляра в Китай.

Завършила е английска филология и творческо писане в Софийския университет.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786199013120
9.10 лв
10.70 лв

Най-купувани

Препоръчано

Най-обсъждани