Еверест. Богинята Майка на Вселената
Докладвай

Еверест. Богинята Майка на Вселената


Еверест. Богинята Майка на Вселената разказва за подготовката и осъществяването на изкачването на връх Еверест, Покрива на света, от д-р Атанас Скатов. Събирането на финансови средства за експедицията, перипетиите на пътуването от Истанбул до Китай и Непал, аклиматизацията в планината, интересните контакти с шерпите, местните жители и останалите членове на експедицията представят колкото начина на мислене и действие на д-р Скатов, толкова и как е постигнал основната цел на своята експедиция – популяризирането на веганството чрез практическо доказване, че един веган може да се изкачи на Еверест.

Книгата е не само за любителите на екстремни преживявания и приключения, а и за всички, търсещи предизвикателството, силната емоция и риска, за всички вярващи в себе си.

Из мнението на един читател:

Категорично е от книгите, в които под вола няма теле. Обезоръжаващо прям текст, без засукани литературни похвати и хитроумни сюжетни еквилибристики за гъдел на претенциозния читател. Всичко е на масата, подтекст липсва, а най-важните внушения читателят затвърждава с преговор.

Виж повече...
Откъс В желани

Няма налични издания

Най-купувани

Най-обсъждани