Суров свят
-20 %
Докладвай

Скъпи читатели, предстои Ви страхотно преживяване! Ще усетите горчиво-тръпчивия вкус на разигралото се между безмълвието на Родопите и магията на звездните светове приключение, събрало в едно пътищата на Елия и Александър, изпълнено с рушителни страсти, любов, отдаденост и саможертва. Ще вкусите от креативната сила на любовта, която прескача границите на расата, времето и пространството.

Една колоритна, изпълнена с динамика и остри сблъсъци, психологизъм и чувствени изживявания драматична история, бликаща от недрата на Родопите, която сблъсква Елия, претърпял крушение светлинен ангел от расата на тайнствените Джинавис и Александър, опустошен от любовна разлъка български младеж.

Пред очите ви ще се разкрие мистичната тайна на Орловите скали, съхранена в стародавните предания и легенди на местното население, упоено от чародейството на древната българска планина. Ще разберете кои са загадъчно изчезналите извънземни от спомените на баба Ана.

Пред смаяния взор на читателя се разгръща една многопластова картина, изпъстрена с приключения, любов и неочаквани обрати. И така: екстремална угроза надвисва над планетата. Генетично модифицирани хибридни същности атакуват света на хората. Появяват се нейните хилядолетни древни пазители. Начева битката за спасяване на човечеството и живота като цяло. Надзъртате в загадката на тайнствено изчезналите атланти и съхранените през вековете гени на патриарсите. Напипвате с трепетни пръсти корените на рода български и секрета на триквестера, скрит в пазвата на баба Ана. Тук и сега се поставя началото на човешката еволюция, спасението на нашата прекрасна Земя.

От нас самите зависи да бъдем съзидатели и двигатели на тези духовни процеси. Или просто да пропилеем живота си в кухи стремежи за материални придобивки, удоволствия, амбиции и суета.

Изборът е наш в крайна сметка, скъпи читатели!

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: ISBN
11.99 лв
14.99 лв
epub

Най-обсъждани