Голямото будалкане
Докладвай

Голямото будалкане


На теб, читателю, който обичаш истината и не се препъваш в нея, една човешка история, която ще те разтърси и ще ти покаже капаните и по твоя път. Написана с любов за Малкия човек, лишен от избор.

Писателката Весела Люцканова е свикнала с наградите, включително и с международните. Тя е автор на над 30 книги, от които 20 романа. Носител на наградите за разказ "Сребърният пръстен" и "Голямото читателско жури", както и на 25 първи награди за разкази публикувани в пресата. Носител е и на наградата за съвременен роман на издателство "Хр. Г. Данов" за романа си "Щъркели на леда". През 1989 г. получава престижната европейска награда "Еврокон-89" за цялостно научнофантастично творчество, връчена й в Сан Марино от международното писателско жури. Преведена е на много езици.

През 1993 г. става носител на наградата "Гравитон" за добро въображение. През 2003 г. получава Американската международна награда за престиж и творчество "Златна звезда", а през 2008 г. - годишната награда на Съюза на българските писатели за 2007 г. за сборника разкази "Бай, бай, хепинес".

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: ISBN
8.99 лв

Най-купувани

Най-обсъждани