Когато кръвта заговори
-20 %
Докладвай

Когато кръвта заговори

Чети в библиотеката

Младата, красива и амбициозна Кали, получава тежък и неочакван удар от съдбата. Останала съвсем сама, тя е принудена да понася лишения и униже­ния, за да оцелее в жестоката реалност. Но превратностите на живота са не­предсказуеми - след злото идва и добро­то. Кали сбъдва мечтите си - намира семейство и любов, след като една дъл­го пазена тайна излиза наяве. А когато и кръвта заговори, щастието е напълно постижимо и заслужено.

Бета Наур е автор, който умее да ин­тригува, да държи в напрежение и съ­щевременно да изразява онези истини, за живота, нужни на всеки от нас. Това е поредната ѝ книга, която ще накара читателя да се замисли за стойностните и непреходни ценности в обществото и във времето, помагащи на човека да се чувства успешен и щастлив.

Бета Наур е авторски псевдоним на Елизабета Джамбазова. Пише за малки и големи. Издала е много книги за деца, два романа и четири стихосбирки. Творчеството ѝ е добре познато както у нас, така и в чужбина – Канада, Франция, Испания и Белгия, където периодически публикуват нейни творби. Бета от дълги години е член на клуба на Международните писатели в Брюксел, където живее и твори.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 9786192203016
7.99 лв
9.99 лв
epub

Най-купувани

Най-обсъждани