Зачатието. Трансформиране, II том
-15 %
Докладвай

Зачатието. Трансформиране, II том

Чети в библиотеката

„УТРОТО” и „ЗАЧАТИЕТО”–  два романа, първа и втора част от грандиозна фентъзи сага за началото на края, която ще ви грабне с динамика, приключения и еротика.

ИДЕ РЕЧ ЗА ВЕЧНАТА БОРБА НА ДОБРОТО И ЗЛОТО, ЗА ЧОВЕШКОТО ЛИЦЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ. ЗА ТОПЛИНАТА НА СЕМЕЙНИЯ ПРИСТАН И УНИЩОЖИТЕЛНАТА СЯНКА НА ЗЛОТО. ЛЮБОВ И СЪЗИДАНИЕ В БИТКА С РАЗРУХА И ЖЕСТОКОСЪРДИЕ. НАЧАЛОТО НА АПОКАЛИПСИСА В НАШИ ДНИ. ЕДНА ФЕНТЪЗИ ИСТОРИЯ, КОЯТО ЩЕ ВИ ОСТАВИ БЕЗ ДЪХ ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА СИ СТРАНИЦА.

И така, покрай историята на една необикновена жена – Сара, става ясно, че хилядолетно зло нахлува в света на хората с цел да го разруши. Силите на небето и земята се сблъскват в адския огън на унищожителна война. Не се знае чия страна ще изберат хората. Това е началото на Апокалипсиса, който ще разтърси из основи познатия ни живот.

Действието в романите се развива в рамките на 24 часа: едно денонощие на стресиращи събития, които се разгръщат в две плоскости – света на човешките същества и дълбините на ада. Съвсем скоро познаваемия ни свят ще бъде променен. Порталът към преизподнята е вече отворен. Чудовищни същества ще нахлуят оттам, за да завладеят света на нищо неподозиращите, потопени в ежедневието си човеци. Духовната борба между доброто и злото се прехвърля в материалния свят на хората. Събитията като торнадо се развихрят и повличат във водовъртежа си човешки съдби, променят животи, сгромолясват представите ни за любов и нормално съществуване.
         В тихия и спокоен живот на Сара настъпват необратими и страховити промени. Оказва се, че младата жена и нейните деца – Габриела и Мартин са наследници през вековете на Христовите гени. Като такива те ще бъдат надарени с необикновени способности на ума, ще получат и древни оръжия, от времето на Сътворението, за да се превърнат в първите войни на доброто.

Магията на семейната им лятна почивка на морския бряг е пометена от бурни събития. Животът на тримата ще поеме по нов и опасен път. Върху техните крехки рамене пада първия удар на злите сили. Става така, че Габриела попада в капана им и е отвлечена в недрата на преизподнята. Момичето се оказва пленница на Великият Аполион – Ангелът на бездната, които има за нея специални планове. Сара и синът й – Мартин, се впускат в опасно приключение към дълбините на ада, за да спасят пленената Габриела, за да се сблъскат с невероятните демони в преизподнята и да преминат през главозамайващи приключения.

Съпругът на Сара – Антоан е обсебен от злите сили край Порталът на ада и още там е трансформиран в скорки, в същество, което пренася и сее злото в света на хората. Той се превръща в проводник на тъмната воля и ще обслужва демонските сили. Още 13 скоркита, трансформирани мъже, като него, слизат в недрата на преизподнята, за да бъдат слуги на злото.  Целта на изпълзелите през Портала на ада демони е да установят контрол над света на хората и да ги подчинят и превърнат в свои роби.

Попадате сред мистика и приключения, скъпи читатели. Същевременно в света на хората протичат други събития. Ще преживеете изпитанията на младите и красиви герои в романа, ще споделите техните еротични трепети и любов. А освен това съблазняването на жени ще доведе до раждането на могъщите, стародавни Нефилими във втората част на сагата – „Зачатието”. Предстои и появата на разрушителят – Антихрист в третата книга – „Апокалипсис”. Армагедон не е мит, той ще се състои тук и сега, на страниците на тази фентъзи поредица. 

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: ISBN
11.05 лв
13.00 лв
epub

Най-купувани

Най-обсъждани