Да се изгубиш нарочно
-15 %
Докладвай

Да се изгубиш нарочно


Тази книга е толкова книга, колкото е и фотоалбум, пътепис, дневник със спомени и скок назад във времето, в което стартира пътешествието, променило живота ми. Без план, но с двама от най-добрите ми приятели и цяло лято пред нас сред най-затънтените кътчета на нашата родина.

Това приключение, тази книга е за вас. 
За тези, които искат да се върнат на село, и за тези, които нямат село. 
За тези, които цял живот са спали на палатка, и за тези, на които предстои да им се случи. 
За тези, чието сърце трепва при мисълта за непознато място, и за тези, които предпочитат топъл чай вкъщи. 
За тези, които се питат „Че к’во толкова може да ви се е случило?“, и за тези, които знаят, че има ли неизвестно в уравнението, отговорът на задачата винаги е приключение. 
За оптимистите и за тези, на които просто трябва да им се напомни, че животът е хубав. 
За изгубилите се и за тези, на които това не им пречи. По стръмните пътеки, в къщите на непознати баби, край изсъхналите реки и около тучните поляни в близост до недостроените хотели и преди всичко в раздрънканата ни кола винаги има още едно място. 
За вас. Да, колата ни едва крета, жега е и климатикът не е бил измислен, когато са я сглобявали, но в крайна сметка какво интересно има в това да стигнеш безпрепятствено от точка А до точка Б? 
Потегляме ли? Питате накъде? Що за въпрос? Ще разберем по пътя…

Крис Захариев е роден през 1998 година, студент по кинорежисура в НАТФИЗ и един от популярните влогъри в България с близо 75,000 абонати и 5 милиона гледания на клиповете. През 2018 година печели престижната наградата „Будител на годината“ на БНР и БНТ за документалния уеб сериал „Да се изгубиш нарочно“, а през 2019 година е отличен с приза „Най-изявена млада личност на България“ от TOYP International.

„Да се изгубиш нарочно“ е дебютната книга на Крис, в която той описва пътешествията си из България.

Виж повече...
Откъс В желани
ISBN: 978-619-02-0487-9
15.30 лв
18.00 лв

Препоръчано

Най-обсъждани